Afbeelding
Foto: Mikoloro

Een 10 meter lang schilderij voor het Glazen Huis Maas en Waal

Mens

DRUTEN – Mikoloro Art Supplies uit Beneden-Leeuwen realiseert een 10 meter lang schilderij voor het Rode Kruis. Voor 1 euro per handafdruk kunnen ouders samen met hun kind(eren) een handafdruk plaatsen op dit schilderij. Dit kan op vrijdag 22 december 2017 op de Markt in Druten van 11.00 tot 17.00 uur. Dezelfde dag wordt rond 19:00 uur een veiling gehouden om het schilderij van 10 meter tegen het hoogste bod te verkopen.

Met dit kunstzinnige project wil Mikoloro geld inzamelen voor de Serious Request actie van het Glazenhuis Maas en Waal.

Het Glazenhuis Maas en Waal is een initiatief van Drutenaren Machteld Walraven (22) en Willem Broecks (25). Met hun eigen versie van 3FM's 'Het Glazen Huis' hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis, om door crisis verscheurde families weer bij elkaar te brengen.

3FM Serious Request 2017 haalt geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen hen weer thuis.

Meer informatie: www.mikoloro.nl/mikoloro-steunt-serious-request