Logo demaasenwaler.nl
Jeanne van Ittersum (tweede van links) met haar businesspartner Monique van Neerven (uiterst rechts).
Jeanne van Ittersum (tweede van links) met haar businesspartner Monique van Neerven (uiterst rechts). (Foto: Nancy van der Zande)

Beuningse wint goud met beste idee Start-up

SOFIA (Bulgarije) - Vorige week heeft de Beuningse Jeanne van Ittersum goud gewonnen, samen met haar businesspartner Monique van Neerven tijdens de YouthStart European Entrepeneur Award 2017.

Tijdens deze competitie kwamen 10 Europese landen bijeen met hun beste ideeën voor een Start-up.

Samen met haar businesspartner presenteerde de 23-jarige Jeanne in Bulgarije haar idee voor het opzetten van Trash'ure taarten. Bij Trash'ure Taarten worden hartige en zoete taarten gemaakt van eten wat nu door agrariërs en supermarkten wordt weggegooid. De taarten zullen worden gebakken door mensen met een migratie-achtergrond die nu moeilijk aan een baan komen. Op deze manier wordt onbenut talent weer benut.

Nu de prijs binnen is, kan het tweetal aan de slag om het bedrijf ook daadwerkelijk te gaan opstarten. Ze zullen hiervoor de hulp nodig hebben van regionale bedrijven. Wil je meer informatie of denk je het tweetal te kunnen helpen, neem dan contact op met Jeanne via jeanne-vanittersum@upcmail.nl.

Meer berichten