Afbeelding

Nederlaag voor Leones in Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN/BENEDEN-LEEUWEN - Deze zondag moesten onze mannen aantreden met het hoger genoteerde Orion uit Nijmegen. De punten waren zeer welkom. In de laatste 4 wedstrijden van Leones werd er maar 1 punt gepakt. Naast het slechte weer zat het optreden van de scheids ook niet echt mee.

Leones begon aan een goede eerste helft waarin het compact stond en met wat gevaarlijke aanvallen gevaar stichtten op de goalie van Orion. Op een paar corners na werd er niks weggegeven. Uit een counter kwam Leones op een 0-1 voorsprong. Milo Prins gaf een bal strak voor, waarbij Joshua Lopez hem kon binnen tikken.

De tweede helft was het spel een stuk minder vanaf de kant van Leones. Nauwelijks was er dreiging of gevaar. Orion kreeg dan ook al snel een aantal corners na de welverdiende thee in de rust en na een verloren duel op de middenlijn bleek Orion scherp te zijn. Uit een voorzet kwam de bal ongelukkig voor de voeten van de aanvoerder en viel de bal achter doelman John Verweij.1-1

Daarna viel ook nog de 2-1. Een corner werd bij de eerste paal verlengt viel ongelukkig op de voet van een speler van Orion. Leones kon daarna geen gevaar meer stichten. Na weer een nederlaag staat Leones met 9 punten op een 11de plek. Waarbij de nummer laatst SML 8 punten heeft. Er zal in de komende wedstrijden voor de winterstop uit een ander vaatje getapt moeten worden om niet nog erger in de gevarenzone te komen.