Afbeelding

Slotconcert Muzikale Mo(NU)menten

Algemeen

BENEDEN LEEUWEN - Zaterdag 30 september is er een slotconcert op het plein bij de molen 'De Wielewaal' van Muzikale Mo(NU)menten.

Na vier weekenden, 75 acts en 32 locaties wordt het festival Muzikale Mo(NU)menten afgesloten. Het slotconcert wordt verzorgd door Harmonie Koning Willem 3 en Show Orkest Riverland.

Plezier in musiceren, dat staat voorop en dat is wat Showorkest Riverland uitstraalt. De 25 swingende muzikanten en zanggroep voelen zich in elke muziekstijl thuis: o.a. eigentijdse (deels Nederlandstalige) pop, jazz, soul en latin. Het uiteenlopende en afwisselende repertoire stelt het orkest in staat om bij iedere gelegenheid een passend stuk muziek te brengen.

Harmonie Koning Willem 3 staat onder leiding van Herman van Teffelen. Het repertoire dat gespeeld wordt, is heel divers: van 'echte' harmonie-werken tot de laatste popnummers en alles daar tussenin. Van oudsher pakt het orkest één keer per jaar uit met een groots concert waarbij zangers, zangeressen, dans en filmbeelden samen met de muziek van het orkest garant staan voor een avond vol muzikaliteit en show.

Het Slotconcert begint om 14:00 bij molen 'De Wielewaal". (Molenlaan 10, Beneden-Leeuwen) Toegang voor het concert is gratis.

Meer informatie over de artiesten en het concert kunt u vinden op de website van Muzikale Mo(NU)menten www.muzikalemonumenten.nl