De fundering voor het nieuwe clubhuis, naast de voormalige accommodatie van Sticks '71.
De fundering voor het nieuwe clubhuis, naast de voormalige accommodatie van Sticks '71. Foto: John van Gelder

Materialen voormalige Hockeyclub Sticks'71 gezocht

Algemeen

DRUTEN - In Druten wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw clubhuis voor Hockeyclub Druten. De inrichtingscommissie van het projectteam is volop bezig met de inrichting van de toekomstige accommodatie en zoekt daarvoor materialen van de voormalige Hockeyclub Sticks'71.

In 2008 startte Hockeyclub Druten na jaren van voorbereidingen met zo'n 300 leden. Anno 2017 is het de tweede sportclub van Druten. Het clubhuis groeide echter niet mee in die ontwikkelingen, tot nu. De aangrenzende accommodatie, die na het ter ziele gaan van voorloper hockeyclub Sticks'71 in 1995 eigendom werd van die hondenvereniging, zal de komende tijd worden verbouwd tot het nieuwe clubhuis van Hockeyclub Druten.

In dat nieuwe clubhuis wil de club graag een hint naar het Drutense hockeyverleden terug laten komen. Zij is daarom op zoek naar een actiefoto uit de oude doos waarop een Sticks-hockeyer/hockeyster duidelijk te zien is en een tenue van Sticks '71.

Wie deze of één van de twee in bezit heeft, en deze met de club wil delen, kan zich melden bij inrichtingscommissie@hockeyclubdruten.nl.