Afbeelding
Foto: VV SCD33

Opening nieuwbouw Kremershof

Algemeen

DEEST - Op zaterdag 20-mei wordt de nieuwbouw op sportpark Kremershof aan de Kweldam in Deest officieel geopend. De hele middag klinkt er muziek en de verenigingen SCD33 en Tennis Deest verzorgen een feestelijk en sportief programma voor jong en oud.

Het nieuwe onderkomen bestaat uit vier kleedkamers, een scheidsrechtersruimte, heren-, dames- en invalidentoilet, activiteitenruimte voor Tennis Deest, bestuurskamer voor voetbalvereniging SCD en een EHBO- c.q. verzorgingsruimte. Er is drie jaar door vele vrijwilligers op uiteenlopende manieren aan deze aangename verbetering gewerkt. Al deze mensen vormen het hart van een vereniging en zijn daarom bijzonder welkom op deze feestelijke dag.

Het programma start om 13.30 uur. Rond de klok van 14.00 uur vindt er een sportief onderonsje plaats tussen oud SCD-spelers gemixt met de huidige selectiespelers. De wedstrijd zal twee keer 20 minuten duren. Van 14.00 tot 15.30 uur verzorgt Tennis Deest ook tennisclinics voor jeugdleden en senioren. Familieleden en vrienden zijn hierbij van harte welkom.

Om 16.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden. Dan wordt door de heer van Elk en de heer Lepoutre van de gemeente Druten een lintje doorgeknipt. Tot 15.30 uur kunnen kinderen uit het dorp zich aanmelden voor een ballonnenwedstrijd en maken ze kans op leuke prijzen, waaronder bijvoorbeeld een jaar gratis lidmaatschap bij Tennis Deest of 3 gratis tennislessen. De bekendmaking van de prijs zal tijdens de Deester Feestweek zijn.

Na het ballonnen spektakel om 16.00 uur zullen rond 16.15 uur, voor interesseerden rondleidingen gegeven worden. Om 17.00 uur is de afsluiting van het officiële gedeelte en gaat het muzikale intermezzo binnen verder onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens dit gezellige samenzijn worden er foto's van het tot stand komen van de nieuwbouw op de beamer afgespeeld. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.