Afbeelding
Foto: Ingrid van Gaalen

Succesvol toernooi The Weekenders

Algemeen

WINSSEN - Op zondag 9 april organiseerde volleybalvereniging The Weekenders het Weekenders Recreatief Toernooi, een volleybaltoernooi voor families, buurten, vrienden en bedrijven.

Het was al vroeg druk in de Paulus in Winssen, want een kleine honderd fanatieke volleyballers waren bezig met hun warming up. Het toernooi werd gespeeld in één grote poule, zodat elk team 8 wedstrijden speelde. Om elke punt werd uitvoerig gestreden. Mede dankzij de geweldige organisatie van de Recreanten Dames 1, beleefden zowel de leden van de volleybalvereniging, als de gasten een mooie sportieve en gezellige dag.

Volleybalvereniging The Weekenders is een actieve vereniging met een jeugdopleiding en leden van 6 tot 76 jaar. Onze mini's spelen op zondagochtend al wedstrijdjes. We spelen met vier teams op recreatief niveau mee in de Maas en Waal competitie. Ook zijn er binnen onze vereniging gemengde groepen die enkel een avondje ballen zonder competitie verplichtingen. We zijn met drie aspiranten- en zeven seniorenteams vertegenwoordigd in de Nevobo-competitie. De trainingen en wedstrijden zijn in de Paulus in Winssen en in het MFA in Ewijk.

Voor verschillende teams zijn we op zoek naar volleyballers van elk niveau, dus ook mensen die nog nooit gevolleybald hebben. Iedereen is van harte welkom en kan drie keer gratis meetrainen om te kijken hoe leuk dit spel kan zijn! Voor informatie over onze vereniging zie onze website www.weekenders.nl of stuur een mail naar tc@weekenders.nl