Logo demaasenwaler.nl

Stoeispelen en judolessen op 's Heeren Loo

DRUTEN - Cliënten van 's Heeren Loo locatie Druten kunnen zaterdag 1 april deelnemen aan een kennismakingsclinic judo. De activiteit wordt verzorgd door het team recreatie van 's Heeren Loo - Boldershof en Actief Maas en Waal. De clinic wordt gegeven in samenwerking met judoverenigingen Sho Shin uit Druten en Tora uit Boven-Leeuwen.

Judo is één van de sporten die heel geschikt kan zijn voor de cliënten van 's Heeren Loo - Boldershof in Druten. Dankzij de gratis judo-clinic kunnen zij uitproberen of judo bij hen past.

Judovereniging Tora heeft momenteel twee judogroepen voor jeugd met een verstandelijke beperking: één voor kinderen onder de twaalf jaar, en één groep voor deelnemers boven de twaalf jaar. Indien er naar aanleiding van deze kennismakingsclinics voldoende belangstelling is wordt er een nieuwe groep g-judo gevormd worden voor (jong) volwassenen. ¶

Het judo-instuif is op zaterdag 1 april van 14.00 tot 16.00 uur in de Wielewaal, aan de Pa Hoeklaan 65 in Druten. Aanmelden voor de kennismakingsclinic kan per mail via: recreatie.druten@sheerenloo.nl.

Meer berichten