Logo demaasenwaler.nl
De jubilarissen werden tijdens de viering van het dertigjarig jubileum in het zonnetje gezet.
De jubilarissen werden tijdens de viering van het dertigjarig jubileum in het zonnetje gezet. (Foto: Amusementskoor Choke)

Jubilarissen Amusementskoor Choke

DRUTEN - Amusementskoor Choke vierde dit weekend haar dertigjarig jubileum. Zaterdag 26 november stond voor de leden volledig in het teken van dit heuglijke feit. Ook werden vier leden in het zonnetje gezet.

Leo Lemmers, Brigitte de Kadt, Mari den Bieman en Gera van Gruijthuysen zijn leden van het eerste uur. Al dertig jaar zetten zij zich met veel enthousiasme in voor het koor. Onder meer binnen het bestuur en de repertoire-, decor-, pr- en kledingcommissie. Het koor zong de jubilarissen als blijk van waardering toe op de melodie van het recent ingestudeerde nummer 'Seize the day'.

De jubileumdag omvatte ook twee inspirerende workshops. De eerste workshop bracht het verhalend zingen onder de aandacht: bewustwording van de inhoud van liedteksten. Tijdens de tweede workshop hielden de koorleden zich bezig met body percussie, dit ter voorbereiding op de grote show volgend jaar november. De dag werd afgesloten met een gezellige feestavond.

Meer berichten