Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

Sint en Piet bezoeken Dreumelse senioren

Algemeen

DREUMEL - Afgelopen woensdag waren Sint en Piet te gast bij de Dreumelse seniorenvereniging K.B.O. Zoals men in Dreumel gewend is, was er een flinke opkomst van maar liefst 120 senioren, die allen genoten van een prachtig feest.

Na ontvangst met koffie en iets lekkers, werd er gedanst op muziek uit de oude doos, gespeeld door het duo 'Heimweej'. Na een uurtje werden Sint en Piet ontvangen. Grote hilariteit was er toen het elastiek van Piet's broek het begaf tijdens het dansen, waardoor hij in zijn onderbroek op de dansvloer kwam te staan. De goedheiligman zelf zette een aantal mensen in het zonnetje die op een bijzondere wijze werk verrichten voor de seniorenvereniging.

Aansluitend was er een loterij met leuke prijzen. De Dreumelse Leentje van Wijk droeg een eigen gedicht voor, boordevol leuke actualiteiten. De dag werd afgesloten met een kop erwtensoep met roggebrood en spek. Voor 20 euro per jaar kan men lid worden van de Dreumelse seniorenvereniging. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Dorpsfotograaf Henk van Coolwijk maakte een mooie fotoreportage, die is terug te zien op zijn website http://hvancoolwijk.blogspot.nl/.