Logo demaasenwaler.nl

Senior tablet/Ipad uitleg in Druten

DRUTEN - Binnenkort start Senior Digiclub Druten weer met de 3-delige iPad tablet uitleg met gratis handboek ter waarde van 10 euro.

De uitleg is laagdrempelig en in seniorentaal, dus geen moeilijke computertermen. Leerlingen zorg en welzijn van het Pax Christi College helpen op verzoek de seniordeelnemer. Er zijn bijeenkomsten op 1, 8 en 15 december. De aanvang is steeds 13.30 uur tot 15.00 uur. In de pauze is er tijd voor leuk contact tussen de senioren en junioren. Samen kunnen zij ervaringen uitwisselen over het gebruik van de tablet.

De bijeenkomsten worden gehouden in cultureel centrum D'n Bogerd in Druten. De eigen bijdrage is 9 euro inclusief 3 keer een kopje koffie of thee. Aanmelden kan bij Maas en Waal Academie op de eerste verdieping van D'n Bogerd, telefonisch via 0487-745003.

Tweewekelijks is er op de dinsdagmiddag een senior digi inloop voor gratis hulp bij alle mogelijke tabletvragen in restaurant De Hof in de Kasteelhof 50 in Druten. Voor meer informatie bezoek de website www.seniordigiclub.nl.

Meer berichten