Afbeelding
Foto: Robert van Dongen

HVB introduceert WintersportFit trainingen

Algemeen

BEUNINGEN - Hardloop Vereniging Beuningen introduceert 'WintersportFit' trainingen voor jong en oud, van beginner tot gevorderde en voor leden en niet-leden van HVB. De training past uitstekend bij de liefhebbers van wintersporten zoals skiën, snowboarden, schaatsen en langlaufen. De accenten liggen op kracht, coördinatie, balans, stabiliteit en duurvermogen.

De trainingen eindigen met een korte duurloop naar keuze en sluiten goed aan bij de reguliere trainingen van HVB. Het verbeteren van conditie en spierkracht is een belangrijke voorwaarde om blessures tijdens de beoefening van een wintersport te voorkomen. Met een beter uithoudingsvermogen en betere spierkracht kun je meer uit een winter(sport)vakantie halen.

De trainingen vinden, vanaf 5 november, iedere zaterdagochtend plaats van 09.00 tot 10.30 uur. Leden van Hardloop Vereniging Beuningen mogen gratis deelnemen. Niet-leden onder 18 betalen 30 euro en niet-leden boven 18 betalen 50 euro. Voor informatie en aanmeldingen: hardloopverenigingbeuningen@outlook.com.