Foto: Ruben Schiks
Foto: Ruben Schiks Foto: Ruben Schiks

Leerlingen Pax Christi College in actie voor Serious Request

Mens

MAAS EN WAAL - De actie 3FM Serious Request speelt zich dit jaar af in Nijmegen. In de week voor Kerst, van 18 tot en met 24 december, betreden de 3FM-dj’s het Glazen Huis op de Grote Markt. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. 

Leerlingen en medewerkers van het Pax Christi College organiseren diverse acties om geld op de halen voor deze goede doelenactie. Ze organiseren diverse acties op school en gaan vrijdag 22 december een estafetteloop houden naar Nijmegen om daar ter plekke een mooie cheque te kunnen overhandigen. 

Dickens Festijn

Tijdens het Dickens Festijn op zondag 10 december staan leerlingen en medewerkers bij de kiosk op de Markt. Er zijn diverse artikelen te koop die de leerlingen zelf gemaakt, gebakken of versierd hebben. De volledige opbrengst is bestemd voor Serious Request.

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 december staan op alle locaties van Pax allerlei activiteiten gepland waarmee leerlingen geld kunnen verdienen: van koekjes verkopen tot auto’s wassen, tassen dragen en ga zo maar door. Ook de opbrengsten hiervan gaan volledig naar het goede doel.

Estafette

Op vrijdag 22 december rennen zo’n 200 deelnemende leerlingen dertig kilometer in estafettevorm naar de Grote Markt in Nijmegen, waar aan het begin van de middag een cheque zal worden overhandigd aan de organisatie.

Steun de actie

Ook deze actie steunen? Scan dan onderstaande QR-code. Bedrijven en organisaties in de regio kunnen zich ook bij de actie aansluiten. Zij kunnen via info@paxchristicollege.nl contact opnemen wanneer zij willen dat hun bedrijf op de te overhandigen cheque wordt genoemd.

Afbeelding