Jonge mantelzorgers.
Jonge mantelzorgers. Foto: Angeline Swinkels

De Week van de Jonge Mantelzorger

Mens

BEUNINGEN - Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger, die plaatsvindt van 1 tot en met 7 juni, is er extra aandacht voor kinderen en jongeren die opgroeien met een ziek, beperkt of verslaafd gezinslid. Ook in Beuningen worden er, speciaal voor jonge mantelzorgers tussen de 7 en 30 jaar oud, activiteiten georganiseerd door Stichting Perspectief.

Jonge mantelzorgers krijgen een cadeaubon die ze op donderdag 1 en vrijdag 2 juni tussen 14.00 en 18.00 uur kunnen ophalen in het Jeugdactiviteitencentrum Hotspot, Rijstveld 4 in Beuningen. 

Ook worden jonge mantelzorgers uitgenodigd om samen met andere jonge mantelzorgers een leuke en sportieve middag te hebben op zaterdag 3 juni van 11.30 tot 17.00 uur. Op het programma staan: bumperballen, stoepranden, dartvoetballen, sumo worstelen, laddergolfen en badmintonnen. Uiteraard is er voor alle deelnemers wat lekkers te eten en te drinken.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 22 mei bij mantelzorgconsulent Janine van den Elzen via: janinevandenelzen@stg-perspectief.nl. Je kunt bellen of appen naar 06-12 75 37 98. Voor meer informatie, zie: bit.ly/3B6c7Dx of via Facebook en LinkedIn.