Afbeelding
Foto: Aangepaste Sportvereniging Vizier
fotoverslag

Geslaagd Coen de Lange Memorial Bocciatoernooi

8 mrt., 09:26 Mens

BENEDEN-LEEUWEN - Op zondag 5 maart organiseerde de Aangepaste Sportvereniging Vizier voor de 16e keer het Coen de Lange Memorial Boccia toernooi. Tijdens dit toernooi gedenkt men in het bijzonder Coen de Lange, Maykel Brouns en Arman Poorgharib, die niet meer in hun midden zijn en heel veel plezier beleefd hebben aan Boccia.

Boccia is een sport voor mensen met een (ernstige) lichamelijke beperking en lijkt op ‘jeu de boules’. Dit Boccia toernooi werd gehouden in onze prachtige accommodatie MFA de Rosmolen, die deze dag in zijn geheel bezet zou worden door 34 Boccia spelers met hun begeleiders uit Nederland en België. Het was een fantastische dag, waarin 86 spannende wedstrijden gespeeld zijn. De gehele dag heerste er een zeer goede, gezellige en sportieve sfeer. Er werd bij de wedstrijdspelers en recreanten gestreden om de wisselbeker. De recreanten waren in twee groepen onder verdeeld, één groep voor beginners en één groep voor gevorderden. De halve finales en de finales bij de recreanten en wedstrijdspelers waren zeer spannend en de spanning was dan ook te snijden. Uiteindelijk gingen er 12 spelers met een welverdiende (wissel)beker naar huis.

De uitslagen zijn:
Wedstrijdspelers:
Thomas Mirck => Boccia de Pont, Rotterdam
Marco Dekker => Boccia Gooi, Huizen
Patrick van Klink => GSV de Sleutels, Leiden
Francis Rombouts => Spinnaker, Antwerpen

Recreanten Gevorderden:
Stan Meinema => Boccia Gooi, Huizen
Annie Dierikx => Boccia Roermond
Puck IJzerman => Boccia Gooi, Huizen
Henk Fleuren => Boccia Roermond

Recreanten Beginners:
Jolanda van Tillo => Boules Pleasant, Vlissingen
Helene Kloosterman => SVG Den Bosch
Nick van Hooft => ASV Vizier, Beneden-Leeuwen
Marlien van Bommel => SVG Den Bosch

Voor meer informatie over Boccia kunt u mailen met asv.vizier@gmail.com of kijken op www.asv-vizier.nl of www.facebook.com/ASVVizier.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Digitale krant