Coen van Wichen en Lucia Pouwels.
Coen van Wichen en Lucia Pouwels. Foto: John van Gelder

Informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers De Brug

Mens

DRUTEN - ‘De Brug’ Hospice, Thuiswaken en Respijtzorg Maas en Waal organiseert op woensdag 7 september een informatiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers. 

Het hospice is een plek waar mensen in een huiselijke warme sfeer en in alle rust afscheid kunnen nemen van hun leven, wanneer dit thuis niet meer mogelijk is. Daarnaast biedt het hospice ‘Respijt’, een logeermogelijkheid voor chronisch zieken, zodat de mantelzorg even de zorgtaken kan overlaten aan anderen. Enthousiaste vrijwilligers, met of zonder ervaring in de zorg, zijn van harte welkom. 

Tijdens de informatiebijeenkomst, die duurt van 13.30 tot 15.00 uur bij Hospice De Brug, Heuvel 3 te Druten, wordt de nodige informatie verstrekt over alle disciplines. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te beantwoorden. Neem voor meer informatie of aanmelden voor de bijeenkomst contact op via tel. 0487-54 02 42 of per mail: info@debrugmaasenwaal.nl.

Medio oktober vindt de introductiecursus voor nieuwe vrijwilligers plaats. Deze bestaat uit vier dagdelen theorie en twee dagdelen praktijk.