Logo demaasenwaler.nl
<p>V.l.n.r.: Daan (man van Ja&euml;l), Jarno (neef van Ja&euml;l), Jesner (neef van Ja&euml;l), Stan (neef van Ja&euml;l) en Antoon (opa van Ja&euml;l).</p>

V.l.n.r.: Daan (man van Jaël), Jarno (neef van Jaël), Jesner (neef van Jaël), Stan (neef van Jaël) en Antoon (opa van Jaël).

(Foto: Tvdbrand_photography)

Benefietwedstrijd groot succes

  Mens

MAASBOMMEL - Op het sportpark van voetbalvereniging DBV vond zaterdagmiddag een benefietwedstrijd plaats voor de ernstig zieke Jaël Tijnagel uit Druten. 

Voor de operatie van Jaël is een crowdfunding opgezet: Stichting Van Overleven Naar Leven. De trainer van AVIOS/DBV 1, Jeroen van Kampen, kwam op het idee om een benefietwedstrijd te organiseren tussen een team bestaande uit spelers uit West Maas en Waal en een team met spelers uit de gemeente Druten. Onder andere spelers van AVIOS/DBV, Aquila, AAC, DIO’30, Unitas’28, SCD’33, SCP, Leones en Victoria’25 kwamen deze middag in actie. Met de benefietwedstrijd is 3.000 euro opgehaald. Er zijn nog meer acties op touw gezet. Deze zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Stichting Van Overleven Naar Leven. Op 23 mei vliegt Jaël naar Barcelona, alwaar zij op 27 mei wordt geopereerd. Meer informatie en doneren, zie: www.stichtingvanoverlevennaarleven.com.

Meer berichten