Logo demaasenwaler.nl
Kinderen krijgen les in Oeganda.
Kinderen krijgen les in Oeganda. (Foto: Cordaid Oeganda)

Kledingactie voor Oeganda

  Mens

MAAS EN WAAL - Ieder voorjaar en najaar houdt Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit voorjaar is er nogmaals gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer Corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk.

Horssen
Van 9 tot en met 12 mei a.s. kunt u met kleding en schoenen -die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt in Horssen terecht bij mevrouw Van den Berg.

Puiflijk
Van 10 tot en met 12 mei a.s. neemt in Puiflijk mevrouw Reijnen aan de Oude Koningstraat 2a uw kleding en schoenen graag in ontvangst.

Winssen
Op 11 en 12 mei a.s. kunt hiervoor in Winssen terecht bij mevrouw Van de Geer aan de Dokter Nillesenstraat 12, bij mevrouw Loeffen aan de Molenstraat 58 en bij mevrouw Veens aan de Kennedysingel 39.

Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl

Meer berichten