Logo demaasenwaler.nl
Bestuur van de vereniging met van links naar rechts Jan Evers (voorzitter); Marco Hendriks (secretaris); Edwin Stevens (penningmeester) en de algemene bestuursleden Ger van Rossum en Gerald Tebes.
Bestuur van de vereniging met van links naar rechts Jan Evers (voorzitter); Marco Hendriks (secretaris); Edwin Stevens (penningmeester) en de algemene bestuursleden Ger van Rossum en Gerald Tebes. (Foto: Stichting Veteranen Gemeente Wijchen)

Stichting Veteranen Gemeente Wijchen opgericht

  Mens

WIJCHEN - Met de ondertekening van de oprichtingsakte bij Bruggink & Van Beek Notarissen, op vrijdag 14 januari, is de oprichting van de Stichting Veteranen Gemeente Wijchen een feit. De voorgenomen oprichting, tijdens de Veteranenbijeenkomst van 2 oktober 2021 bij zaal Verploegen, krijgt hiermee zijn beslag.

De stichting gaat de belangen van veteranen behartigen in de ruimste zin van het woord, met bijeenkomsten waarin ontmoeting centraal staat en waar onderlinge ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Voorlopig zal de stichting zetelen in het Wijkcentrum Wijchen Zuid dat met zijn centrale ligging en goede bereikbaarheid een prima plek is. Als de coronamaatregelen het toelaten zal hier op 28 januari van 14.00 tot 18.00 uur een veteranencafé plaatsvinden. Meer informatie over de stichting en de activiteiten, zie: veteranenwijchen.nl. Belangstellenden kunnen zich via deze site tevens aanmelden voor een nieuwsbrief.

Meer berichten