Logo demaasenwaler.nl
De heer Cees Peeters
De heer Cees Peeters (Foto: Wil Hoes)

Koninklijke onderscheiding voor dhr. Cees Peeters

  Mens

NIJMEGEN - Woensdag 24 november heeft burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan dhr. Cees Peeters op het Radboudumc te Nijmegen.

De heer Peeters komt uit Puiflijk en is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Voor zijn uitzonderlijke inzet met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid ontving de heer Peeters een koninklijke onderscheiding.

De heer Peeters werkt meer dan 40 jaar op het Radboudumc te Nijmegen. Bij zijn afscheid ontving hij voor zijn uitzonderlijke inzet als Intensive Care-verpleegkundige een koninklijke onderscheiding. De heer Peeters onderscheidt zich als IC-verpleegkundige door zijn vergaande zorgkennis op de neuro-intensive care en de algemene intensive care. Jarenlang zet hij zich uitermate in om het beroep van IC-verpleegkundige op de kaart te houden. Zijn collega’s stimuleert en motiveert hij en met zijn humor en positieve inslag zorgt hij voor een goede werksfeer. De heer Peeters is positief kritisch in zijn vak en streeft naar de allerbeste zorg. Een gouden collega die menig collega door deze zware corona-tijd heen loodst en collega’s begeleidt bij re-integratie. Bij de zorg voor patiënten heeft hij een enorme drive om het beste uit de patiënt te halen. Hij kijkt hierbij zowel naar de fysieke als ook naar de psychosociale gezondheid.  

Meer berichten