Eerste Lustrum Vrienden van Barbara
Eerste Lustrum Vrienden van Barbara Foto: Henk van Coolwijk

Vrienden van Barbara viert 1e lustrum

13 apr, 12:43 Mens

DREUMEL - Stichting Vrienden van Barbara vierde woensdag 7 april het vijfjarig bestaan. Dit heuglijke feit werd gevierd met de bewoners van Zorgcentrum St. Barbara, de Zonnehof en de bezoekers van de dagverzorging.

Het zorgcentrum was voor deze gelegenheid versierd met ballonnen. Alle bewoners kregen bovendien een fleurige ballon met een 5 erop. Deze ballon blijft ongeveer een week in hun kamer zweven. Tijdens de feestelijke middag was Bella Ballon aanwezig om voor de bewoners leuke balloncreaties te maken.

De stichting Vrienden van Barbara werd vijf jaar geleden opgericht, met als doel de bewoners een stukje extra welzijn te bieden, naast de goede zorg van Zorgcentrum St. Barbara. Om activiteiten te kunnen realiseren en presentjes mogelijk te maken, maakt men gebruik van (jaarlijkse) donaties van de ‘vrienden’ en gulle gevers. Daarnaast klopt de stichting ook aan bij fondsen voor subsidies. Het laatste grote project dat door de Vrienden werd gerealiseerd, is een ontmoetingstuin met twee beweegtoestellen.

Vijfjarige bestaan Stichting Vrienden van Barbara
De bewoners vieren het feestje graag mee.
Digitale krant