Afbeelding
Foto: Inge Brunst

Leden ouderenvereniging verrast met kerstdiner

Mens

BOVEN-LEEUWEN - Het bestuur van de ouderenvereniging in Boven-leeuwen (BOB) verraste zijn leden afgelopen week met een smakelijk kerstdiner, om de feestdagen toch op een fijne manier door te brengen. Er werden ruim 160 boxen, met daarin een compleet driegangenmenu en een kerstwens, aan de deur afgegeven.

De vereniging organiseert elk jaar in de week voor kerst een viering voor de leden van de ouderenvereniging. Men begint gewoonlijk in de kerk met een Heilige Mis, waarna het gezelschap in D’n Dulper geniet van diverse optredens en een sfeervol kerstdiner. Voor de leden is deze middag, die bijna niemand overslaat, een heerlijk en gezellig begin van de kerstweek. Dit jaar gooide corona echter roet in het eten, ware het niet dat het bestuur met een geweldig alternatief kwam; het laten thuisbezorgen van het jaarlijkse kerstdiner. Met een plaatselijke ondernemer werd een menu samengesteld met een voor-, hoofd- en nagerecht.

Donderdag 24 december was het zover, en werden ruim 160 menu’s bij de leden afgegeven. De leden waren zichtbaar blij met de verrassing. Gezien de vele positieve reacties kan het bestuur van de ouderenvereniging terugkijken op een geslaagde activiteit.

Afbeelding