Afbeelding
Foto: Rotary Wijchen Beuningen Tweestromenland

Yoast & Goede doelen winnen tweede editie van de Rotary Pubquiz

Mens

WIJCHEN - Het was weer volle bak afgelopen donderdag bij zaal Sterrebosch, 48 tafels van zes personen speelden mee met de tweede editie van de ROTARY PUBQUIZ. Bedrijven, buren, stichtingen, vriendengroepen en deze keer slechts 1 politieke partij (de commissievergadering van de gemeente gaat natuurlijk voor) gingen weer met elkaar de strijd aan om plaats 1-2 en 3.

De finale was zeer spannend, met slechts een half puntje verschil met de nummer twee, ging hetzelfde slimme team van YOAST er wederom met de eerste plaats vandoor! Er speelden ook nog twee andere teams van deze onderneming mee, maar die oefenen nog even verder om volgend jaar ook in de top drie terecht te komen.

De nummer twee, PKN de Schakel, was dubbel winnaar want zij vertegenwoordigden ook een van de GOEDE DOELEN, de Casey Troy Foundation. Nummer drie waren de Gamers 1, ook op maar slechts een half puntje afstand van de nummer twee. Deze teamnaam is een afgeleide van de wijk in Wijchen waar dit fanatieke team woonachtig is.

De drie GOEDE DOELEN waar het deze avond allemaal om te doen was waren:

Het Odensehuis (www.animivivere.nl), de Casey Troy Foundation (www.caseytroyfoundation.nl) en Woondroom Wijchen (www.woondroomwijchen.nl). Zij mochten aan het einde van een zeer geslaagde avond ieder een cheque ter waarde van 2250 euro in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter van de Rotary, Rutger Sonneveld. Met dank natuurlijk aan de vele sponsoren en alle teams die mee deden. Ook dankzij alle Rotary leden die zich in de bediending dienstbaar maakten, zodat er van iedere verkochte munt door de familie Sanders 20% retour ging ten behoeve van deze Doelen.

Tot in de late uurtjes bleef het hééél gezellig daar bij de bar. De Rotary Club en zaal Sterrebosch konden dus eigenlijk niet anders dan direct maar een derde editie toezeggen, die staat volgend jaar gepland op donderdag 13 februari 2020. Dan barst daar het PUBQUIZ spektakel weer los.

Rotary Wijchen Beuningen Tweestromenland is een gezellige serviceclub van 37 mensen uit diverse beroepsgroepen die de handen uit de mouwen steekt voor lokale en