Vorige editie Lentefeesten Beuningen.
Vorige editie Lentefeesten Beuningen. Foto: Lentefeesten Beuningen

Jubileumeditie Lentefeesten Beuningen

Mens

BEUNINGEN - Het centrum van Beuningen staat op 1, 2 en 3 juni in het teken van de Lentefeesten Beuningen. Het feestweekend beleeft dit jaar de vijftigste editie, reden voor de organisatie om dit jaar flink uit te pakken.

Vrijdag 1 juni staat de Bunningse Avond op het programma, met vanaf 20.00 uur muziek van de vernieuwde Beuningse band The Beat Goes On, afgewisseld met feestdj Matte Frazzie. Rond 20.30 uur geeft waarnemend burgemeester Daphne Bergman de officiële aftrap voor het jubileum, onder het genot van een borrel, samen met de centrum- ondernemers.

Foodmarkt
Op zaterdag 2 juni kunnen liefhebbers van lekker eten en drinken terecht op het Julianaplein, waar Bourgondisch Beuningen gehouden wordt. Tussen 14.00 en 20.00 uur kan men hier terecht om allerlei kleine hapjes en drankjes proeven. Deelnemers aan de foodmarkt zijn lokale ondernemers: van bakkerij, ijssalon en slagerij tot aan restaurants, slijterijen en lunchrooms. Trio 'Oh Boy' zorgt voor de muziek.

JETSET LIVE!
Vanaf 20.00 uur staat JETSET LIVE! op de bühne. Deze top40 coverband staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire, voorzien van de vetste mash-ups en medleys.

Braderie
Zondag is er traditiegetrouw de braderie. Vanaf 11.00 uur zijn er door het centrum diverse kramen te vinden. Het Amaliaplein zal worden ingericht als rommelmarkt. Op het Kerkplein is een minikermis. Op het Julianaplein zijn vanaf 11.00 uur diverse activiteiten, van 15.00 tot uiterlijk 19.00 uur zal de allround band Blind Date het feestweekend muzikaal afsluiten.

Meer informatie over de jubileumeditie van de Lentefeesten: www.lentefeestenbeuningen.nl.