Afbeelding
Foto: Sjaak Arntz

Maaltijden voor het goede doel in Bergharen en Hernen

Mens

BERGHAREN/HERNEN - Voor het vijfde jaar op rij kan in Bergharen en Hernen gezamenlijk worden gegeten voor het goede doel. Er worden in totaal drie maaltijden gekookt, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Furaha Orphans Kenia.

De maaltijden worden geserveerd op drie verschillende data. Op woensdag 14 maart vanaf 17.30 uur is er een pasta- en rijstmaaltijd in de Zandloper te Bergharen, op zondag 18 maart vanaf 17.00 uur wordt er hartige taart geserveerd in de kantine van UHC in Hernen, en zondag 25 maart kan men vanaf 17.00 uur genieten van een Griekse maaltijd in de Mijlpaal in Hernen. Voor een minimaal bedrag van zes euro kan worden aangeschoven, mits twee dagen tevoren de deelname is aangemeld. Aanmelden voor de maaltijden kan bij Hermien van der Aa (tel. 06-23 49 85 46) en Peter van der Loop (tel. 0487-53 24 50) of per mail via: samendelensameneten@outlook.com.

Stichting Furaha Orphans Kenia
De Wijchense stichting Furaha Orphans Kenia streeft ernaar om een steeds groter deel van de bevolking te voorzien van schoon drinkwater door zoveel mogelijk waterpunten aan te leggen. Met de goede ervaringen van voorgaande jaren hoopt de organisatie ook dit keer een mooi bedrag bijeen te brengen door samen te eten.