Afbeelding
Foto: Hent Hopman

Jubileum maandblad 'nieuw leven'

Mens

BERGHAREN/HERNEN/LEUR - De KBO seniorenvereniging van Bergharen, Hernen en Leur viert haar 25-jarig jubileum met het maandblad 'nieuw leven'.

Ter gelegenheid van het bereiken van deze mijlpaal wordt het jubileumboekje niet alleen aangeboden aan de leden, maar ook aan de inwoners van Bergharen, Hernen en Leur. In het jubileumboekje worden bestuurlijke en persoonlijke ervaringen van de afgelopen 25 jaar weergegeven, alsmede het wel en wee van de huidige redactiecommissie. Tevens is er aandacht voor de activiteiten van de vereniging. Ook de ouderen adviseurs en belastinginvulhulpen komen aan het woord. Zo geeft een 40-plusser zijn visie over de toekomst van ouderen in de drie kernen. En uiteraard staan er in het jubileumnummer veel foto's uit het verleden en heden. In het jubileumnummer staat ook een ludieke prijsvraag.

De KBO seniorenvereniging Bergharen, Hernen, Leur is een vereniging met 500 leden. Een club waar plaats is voor zowel jonge 55 plussers als oudere senioren. Men is actief op het gebied van ontmoeten, ontspanning, sport en educatie. Ook wordt veel aandacht besteed aan de belangenbehartiging van haar leden.