Afbeelding
Foto: Ruben Schiks

Benefietavond 'Free a girl'

Mens

WINSSEN - Soroptimistclub Batenburg 'Maas & Waal' organiseert op zaterdag 18 november een benefietavond bij Gasterij de Arend in Winssen voor de organisatie 'Free a Girl'.

'School for Justice' is een baanbrekend initiatief van de organisatie 'Free a Girl' in India. Op deze school worden meisjes die gered zijn uit de kinderprostitutie, opgeleid tot advocaat en openbaar aanklager zodat ze zelf de daders van deze misdaden achter slot en grendel kunnen krijgen. Het doel van de school is om het rechtssysteem van binnen uit te veranderen zodat er in de toekomst minder slachtoffers kunnen worden gemaakt en de meisjes die aan de opleiding deelnemen, een betere toekomst kunnen krijgen. De school werkt samen met één van de meest vooraanstaande rechtenfaculteiten van India.

Benefietavond
Ter ondersteuning van dit bijzondere project organiseert Soroptimistclub Batenburg 'Maas & Waal' op zaterdag 18 november een benefietavond bij Gasterij de Arend in Winssen waarvan de opbrengst zal gaan naar deze bijzondere organisatie. De avond zal een 'Wild-Experience' worden voor de gasten. Zij zullen eerst op het, met vuurkorven en heaters verwarmde, terras van de Gasterij worden ontvangen met een jachtbitter. Tijdens deze borrel zullen de jachthoornblazers van zich laten horen en het één en ander vertellen over de jacht. Ook zullen er andere demonstraties zijn, die allen te maken hebben met de jacht. Wanneer de jachthoornblazers het 'Zum Essen' zullen spelen, zullen de gasten worden uitgenodigd om naar de dinerzaal te gaan waar ze zullen gaan genieten van een zorgvuldig uitgezocht 4-gangen wilddiner met heerlijke wijnen. De avond zal muzikaal worden opgeluisterd door de band 'Oh Boy'.

Soroptimistclub
De avond wordt georganiseerd door Soroptimistclub Batenburg 'Maas & Waal'. Deze club maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met wereldwijd bijna 100.000 vrouwelijke professionals. Soroptimistclub 'International' steunt projecten die gericht zijn op de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Wilt u deze bijzondere en onvergetelijke avond ook bijwonen, dan bent u van harte welkom. De kaarten kosten € 100,- p.p. Het is ook mogelijk om met een bedrijf of gezelschap een tafel te kopen (voor 8 personen).

Opgeven
U kunt zich opgeven tot vrijdag 10 november door een mail te sturen naar abruisten@kpnmail.nl. De leden van de Soroptimistclub en het team van Gasterij 'de Arend' willen er een onvergetelijke avond van maken en hopen middels de kaartverkoop een prachtige opbrengst te realiseren voor het bijzondere project 'School for Justice'. Foto van links naar rechts: Anneke Bruisten, Carien Timmerman, Yvonne van Leeuwen en Jeannette van Eert.