Afbeelding
Stockfoto

Dorpsensembles op basisscholen

Algemeen

DRUTEN - Sinds november krijgen enkele groepen van ’t Geerke, de Octopus, de Appelhof en de Dijk onder schooltijd vier lessen op saxofoon, trombone, cornet of keyboard.

Daarna starten vanaf 9 januari drie dorpsensembles die wekelijks gaan repeteren. Iedereen die een instrument bespeelt, mag zich inschrijven voor deze ensembles. Men hoeft dus niet op die school te zitten. Leerlingen die vier lessen onder schooltijd gehad hebben, andere leerlingen die instrumentale lessen volgen, maar ook kinderen en volwassenen die geen les meer hebben of elders muziekles volgen, kunnen zich inschrijven.

De ensembles zijn op dinsdag van 14.30 tot 15.15 uur bij de Octopus in Horssen onder leiding van Yvonne Verschuren. Op woensdag van 14.15 tot 15.00 uur bij de Appelhof in Druten onder leiding van Yvonne Verschuren en op donderdag van 14.15 tot 15.00 uur bij ’t Geerke in Puiflijk onder leiding van Scarlett Kesseleer.

Aan het eind van het schooljaar, in juni 2024, gaat het dorpsensemble van ’t Geerke een optreden verzorgen samen met Arezzo. Het dorpsensemble van de Octopus verzorgt dan een optreden samen met Excelsior. Klik hier voor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op met combinatiefunctionaris Yvonne Verschuren via yvonneverschuren@kabelfoon.nl.