Afbeelding
Foto: John van Gelder

Uitslagen eindexamens bijna bekend

Algemeen

MAAS EN WAAL - Voor de eindexamenkandidaten van het vmbo, havo en vwo van het Pax Christi College nadert de dag waarop de examenuitslag bekend is. 

Op woensdag 14 juni zullen de meeste eindexamenkandidaten vanaf 15.00 uur in spanning naar hun mobieltje staren om maar niet te missen dat hun mentor belt.

De ervaring leert dat dan precies een belangstellende grootouder of ander familielid of vriend belt om te vragen “heb je al gehoord of je geslaagd bent?”, met als gevolg dat je in gesprek bent.  

Diploma-uitreikingen
De diploma-uitreiking vmbo basis is op dinsdag 11 juli om 14.00 uur en vmbo kader om 17.00 uur. De diploma-uitreiking voor havo vindt plaats op dinsdag 11 juli vanaf 20.00 uur. De diploma-uitreiking van vmbo theorie is op woensdag 12 juli om 14.00 uur. Voor vwo is de diploma-uitreiking op woensdag 12 juli vanaf 19.30 uur.
De diploma-uitreikingen vinden plaats op Pax vmbo aan de Mr. van Coothstraat 34.

Feliciteer de geslaagden
Net als voorgaande jaren biedt de Maas&Waler de mogelijkheid om de geslaagden gratis te feliciteren in de krant. Stuur jouw felicitatie, voorzien van een leuke foto, naar post@demaasenwaler.nl.