Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Groen Ontmoeten

Algemeen

BEUNINGEN - Senioren kunnen op zaterdag 22 april samen aan de slag om vogelhuisjes te timmeren en te schilderen. Het is de eerste activiteit in een serie van drie voor senioren om samen met (klein-)kinderen iets doen voor ons klimaat en de biodiversiteit. Er zijn ook kinderen welkom zonder opa of oma. De serie is onderdeel van Groen Ontmoeten.

Groen Ontmoeten organiseert activiteiten in en over het groen voor alle senioren in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ongeacht of ze lid zijn van een seniorenvereniging. Groen Ontmoeten is een initiatief van VvSB in samenwerking met Stichting Perspectief en Het Dijkmagazijn.

Het programma ‘Jong en oud actief voor bijen, vogels en bloemen’ bestaat uit drie bijenkomsten. Zaterdag 22 april staat vogelhuisjes timmeren op het programma, 6 mei kunnen de deelnemers bijenhotels inrichten en 20 mei is er een struintocht. De kosten bedragen 15 euro voor drie bijeenkomsten, kinderen mogen gratis meedoen. Locatie; Het Dijkmagazijn Beuningen. Senioren kunnen aanmelden via www.seniorenbeuningen.nl en kinderen via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.