Afbeelding
Foto: Sjors Sportief & Creatief

Activiteiten aanmelden voor Sjors Sportief en Sjors Creatief

Algemeen

BEUNINGEN - Leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Beuningen krijgen komend schooljaar weer een nieuw boekje Sjors Sportief en Sjors Creatief. Aanbieders kunnen tot 5 januari 2023 hun proeflessen en activiteiten aanmelden.

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Beuningen in samenwerking met regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Dankzij Sjors Sportief kunnen basisschoolleerlingen in Beuningen sinds 2013 vrijblijvend ontdekken welke sport het beste bij ze past. Middels Sjors Creatief kunnen ze hun creatieve talenten leren kennen. Aan zijn hand kunnen kinderen zich namelijk inschrijven voor onder andere proeflessen tekenen, schilderen, koken en muziek maken. 

Op de website www.beuningensameninbeweging.nl staan activiteiten voor zowel jong als oud. Zo zijn er naast activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd ook activiteiten voor de 55-plusser. Deze worden aangeboden via Max Vitaal. 

Aanbieders kunnen tot 5 januari 2023 hun proeflessen en activiteiten aanmelden via de website van Beuningen Samen in Beweging: www.beuningensameninbeweging.nl.