Afbeelding
Foto: still uit promofilm

Decemberactiviteiten dorpshuis De Hucht

Algemeen

ALPHEN - Dorpshuis De Hucht is in de maand december het bruisende middelpunt van Alphen. De Winterspelen zijn inmiddels begonnen, waardoor de barruimte elke avond gezellig vol zit met fanatiekelingen en toeschouwers. De komende weken zijn er ook nog tal van andere activiteiten.
Tussen de kerstdagen en oudjaar is er het Top2000-café. Een gedeelte wordt ingericht als een supergezellig bruin café, waarin elke dag de Top2000 te horen en zien is. Er wordt afgetrapt met een diner voor alleenstaande 50-plussers op dinsdag 27 december. Het café wordt die avond om 20.30 geopend.

De Alphse Alleskunner
Op woensdag 28 december staat er voor de jeugd van 10 tot en met 17 jaar een fanatieke middag op de planning. Deze dag gaat men op zoek naar ‘De Alleskunner’ van Alphen. De jeugd kan zich aanmelden door een appje met naam te sturen naar tel. 06-42 84 94 00.
De woensdagavond wordt gevuld met een heuse Top2000 Quiz in het Top2000-café. Aanmelden kan via www.mfadehucht.nl.

Donderdag 29 december is er een kerst-oudjaarsmarkt en op vrijdag 30 december zijn de finales van de Winterspelen. 

Oudjaarsborrel
Zaterdag 31 december staat de oudjaarsborrel op het programma; een gezellige avond om samen te borrelen en het einde van het jaar te vieren onder het genot van glühwein, warme chocomel, marshmallows en curryworst. Voor de kleintjes wordt tot 20.00 uur afgeteld. Daarna zijn er sterretjes en kinderchampagne. De avond duurt tot 21.00 uur. Voor meer informatie, zie: www.mfadehucht.nl.