Staatssecretaris Vivianne Heijnen in gesprek met bewoners.
Staatssecretaris Vivianne Heijnen in gesprek met bewoners. Foto: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Staatssecretaris bezoekt gemeente West Maas en Waal

Algemeen

WEST MAAS EN WAAL - Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen heeft afgelopen maandag 19 september een bezoek gebracht aan de gemeente West Maas en Waal. Ze begon haar bezoek met een gesprek op het gemeentehuis, waarna ze in Alphen met inwoners in gesprek ging over de stortingen in Over de Maas.

‘Hun inzichten zijn belangrijk voor hoe we het diepe -plassen-beleid kunnen verbeteren’, aldus de staatssecretaris. Ze had veel bewondering voor de mensen die de tijd namen om aan haar hun ervaringen te delen.

Voordat de staatssecretaris het Land van Maas en Waal weer verliet, wilde ze graag nog eerst met de lokale CDA-afdeling in gesprek. Fractievoorzitter van CDA West Maas en Waal, Vince van Ooijen, benadrukte hierin het belang van het openbaar vervoer in de gemeente. Dat erkende de staatssecretaris, juist ook omdat ze het belangrijk vindt om oog te houden voor de regio. ‘Om de grote vraagstukken in ons land op te lossen, hebben we heel Nederland nodig. Dat kan de Randstad echt niet alleen’. 

De staatssecretaris wil in ieder geval snel weer terugkomen, want ‘het Land van Maas en Waal is mooi en de mensen zijn prettig.’

Vivianne Heijnen (midden) met enkele leden van de lokale CDA-afdeling.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding