Afbeelding
Foto: Astrid van Kerkhof

Onderhoudsochtend in Drutens bosje

Algemeen

DRUTEN - Op zaterdag 24 september van 9 tot 12 uur wordt er onder begeleiding van hoveniersbedrijf Van Kerkhof Bloem en Groen uit Afferden een vrijwilligers onderhoudsochtend in het Drutens bosje georganiseerd. Wie doet er mee? 

De vrijwilligers voeren onderhoud uit in de natuur, wat onmisbaar is voor het in stand houden van de leefomgeving van veel (bedreigde) planten en dieren. Ook vindt de organisatie het belangrijk om mensen te bereiken die graag een keer kennis willen maken met natuur en deze stap nog niet hebben kunnen óf durven maken.

Vooral tijdens de corona lockdown hebben we gezien dat het Drutens Bosje een fijne, veilige plek is om te ontspannen, spelen en te sporten. Ga jij daarom samen met je kinderen, buren, vrienden of sportclub een paar uurtjes aan de slag om zo bij te dragen aan jouw groene omgeving?

Men verzamelt om 9.00 uur bij het speeltuintje in het Drutens Bosje. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Voor alle deelnemers is er gratis koffie of thee met wat lekkers.

Aanmelden kan bij Astrid van Kerkhof, 06-21 97 46 59 of via www.vankerkhofbloemengroen.nl, info@vankerkhofbloemengroen.nl.

Afbeelding