Afbeelding
Foto: Maas en Waalse Popquiz

Inschrijving Maas en Waalse Popquiz geopend

8 aug, 16:05 Algemeen

MAAS EN WAAL - De popquiz-liefhebbers in het Land van Maas en Waal kunnen weer in actie komen. De inschrijving voor de 8ste editie van de Maas en Waalse Popquiz is geopend. De drie organisatoren René en Laura den Biesen en Noud van Dinther zijn al vanaf de zomerperiode bezig met het opzetten van de vragen, het verzamelen van popfeitjes, het zoeken van leuke intro’s en het samenstellen van de honderden vragen. 

Diverse teams zijn al wekelijkse aan het oefenen, andere teams hebben een eigen app, waarin ze elkaar bestoken met vragen. Er gaat zelfs een gerucht dat een team speciaal op trainingskamp zal gaan. Alle factoren zijn aanwezig om er weer een klassieke avond van te maken. 

Alle decennia uit de popgeschiedenis komen weer aan bod, waarbij o.a. vaste vragenrondes als Vier op een rij en Quartetten met Suzi aan bod zullen komen. Daarnaast zal de Maas & Waalse popprofessor weer enkele bijzondere zaken uit het muzikale verleden belichten. 

Inschrijven voor de quiz is mogelijk met een team van drie personen. De avond is ingedeeld in diverse rondes. In de eerste ronde krijgen alle teams gelijktijdig de kans om de eerste 20 vragen te beantwoorden. In de volgende rondes worden de teams op basis van loting in wisselende poules ingedeeld. De rondes bestaan dan uit zowel snelste drukker- en schrijfvragen.

Inschrijven

Dit jaar vindt de quiz plaats op 26 september in Café ’t Zwaantje in Deest. Aanvang 18.00 uur. Inschrijven kan per mail via maasenwaalsepopquiz@gmail.com. Deelname kost 5 euro per persoon. Maximaal kunnen 20 teams deelnemen. Inschrijven kan tot maximaal 1 september. Bij de voorgaande edities was het evenement volgeboekt, wees er dus wel snel bij. 

!
Digitale krant