Afbeelding
Foto: Tim Frederiks

Lopend van Groningen naar Maastricht voor KiKa

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Waar de ene zeventienjarige in de zomervakantie achter zijn spelcomputer zit, in het zwembad ligt of afreist naar een jongerencamping, pakt Tim Frederiks uit Beneden-Leeuwen het anders aan. Hij loopt deze vakantie in tien dagen van Groningen naar Maastricht. Aan de uitdaging heeft hij een goed doel verbonden, Stichting Kinderen Kankervrij, Kika.

Maandagochtend startte Tim bij de Martinitoren in Groningen, en op woensdag 10 augustus hoopt hij aan te komen in Maastricht. Elke dag wordt hij op zijn tocht begeleid door een vriend of familielid. Samen met zijn vader legde hij maandag de eerste etappe af, een tocht van 33 kilometer met als eindbestemming Assen. Slapen doet hij bij mensen in de achtertuin; slaapplekken die hij aangeboden heeft gekregen naar aanleiding van een oproep op Facebook. 

Zijn doel is om met de wandel-10-daagse 7.500 euro bijeen te brengen voor KiKa. Doneren kan via www.timfrederiks.nl. Op deze website en via zijn Facebookpagina deelt hij ook dagelijks een update.

Afbeelding