Afbeelding
Foto: Amusementskoor Surprise

Ewijks Amusementskoor Surprise op zoek naar versterking

Algemeen

EWIJK - Al meer dan dertig jaar verzorgt Amusementskoor Surprise concerten in de regio. Het Ewijkse koor telt 31 leden, en wordt al jaren begeleid door pianiste Anjo. Vanwege het vertrek van dirigente Kim is het gemengd koor op zoek naar een nieuwe dirigent(e). Ook nieuwe leden zijn van harte welkom.

Het repertoire van Amusementskoor Surprise omvat nummers van onder meer Coldplay, BLØF, Sting, Anouk, Dido en Ed Sheeran. Ook musicalstukken als The Circle of Life, Colors of the Wind en The Rhythm of Life ontbreken niet, evenals sfeervolle kerstliedjes. 

‘Zingen is meer dan alleen maar met je stem op muzikale wijze iets voordragen’, aldus een van de leden. ‘Het leidt je even af van de dagelijkse beslommeringen, het is ontspannend en maakt je hoofd leeg. Bovendien is samen zingen is ook nog gezellig.’

Het vierstemmige koor repeteert dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in MFA ‘t Hart in Ewijk. Belangstellenden kunnen op 6, 13, 22 of 27 september binnenlopen om te komen luisteren of mee te zingen. Dirigenten die interesse hebben om het koor te leiden kunnen contact opnemen per mail, via bestuur@amusementskoorsurprise.nl. Meer informatie, zie: www.amusementskoorsurprise.nl.

Afbeelding