Logo demaasenwaler.nl
Foto: v.v. SCP

Jos van Dinteren terug als trainer bij SCP

PUIFLIJK - Jos van Dinteren (70) keert komend seizoen terug bij SCP. De Drutenaar coachte tussen 2008 en 2011 ook het eerste elftal. Van Dinteren is de opvolger van trainer Wout Blijderveen, die na de degradatie van SCP vorig seizoen aangaf niet door te willen bij de club.

De afgelopen seizoenen is Jos onder andere trainer geweest bij DIO’30, Bemmel en Leones, waarna hij afgelopen seizoen het tweede team van AVW in Westervoort, uitkomend in de 2e klasse zaterdag, onder zijn hoede heeft gehad. 

Komend seizoen zal Jos terugkeren in Puiflijk waarbij hij kan gaan bouwen aan een jeugdig team met diverse ervaren krachten, met als doel deze naar de top van de 5e klasse te gaan brengen. Uiteindelijk wil SCP op korte termijn weer terugkeren naar de 4e klasse.

Bestuurslid Roger Heijnen is zeer tevreden met het aanstellen van deze ervaren trainer. ‘Jos is een trainer met een duidelijke visie, weet het belang en de kracht van een goede communicatie en heeft de laatste jaren bewezen de verbinding te kunnen maken tussen jeugd en ervaren spelers.’

SCP is er van overtuigd in Jos de ideale trainer te hebben waarbij de balans tussen prestatie, voetbalplezier en teambuilding hoog in het vaandel staan. In eerste instantie is Van Dinteren door het clubbestuur aangetrokken voor één seizoen, met een optie voor een tweede jaar.

Meer berichten