Logo demaasenwaler.nl
Guusje van Lent (rechts)
Guusje van Lent (rechts) (Foto: Guusje van Lent)

Guusje van Lent zwemt voor goed doel

NIJMEGEN - De Maasbommelse zwemster Guusje van Lent zet zich ook dit jaar in voor de  stichting Swim To Fight Cancer. Hét recreatieve zwemevenement in stadsdecor vindt dit jaar plaats op 11 september, en is bedoeld om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Stichting Fight Cancer. 

Deze stichting zet zich in voor een toekomst zonder kanker en elke donatie is een stapje dichter bij dit doel. Guusje is wedstrijdzwemster bij Aqua-Novio’94 in Nijmegen. Door haar vereniging is ze in de organisatie van Swim To Fight Cancer gerold. Zelf zwemt ze ook mee, en ze moedigt iedereen aan om hetzelfde te doen. Je hoeft geen geoefende zwemmer te zijn om deel te nemen. ‘Swim To Fight Cancer is een evenement dat verbindt en is mogelijk voor iedereen met een zwemdiploma. Dat maakt het zo mooi’, aldus Guusje. 

Meedoen aan de sportieve uitdaging, of een van de deelnemers sponsoren? Kijk op nijmegen.swimtofightcancer.nl voor meer informatie. Het evenement is ook actief op Instagram: @swimtofightcancer_nijmegen.

Meer berichten