Logo demaasenwaler.nl
Foto: Fam. Wijono

Ivan Wijono jeugdkampioen Tornado

DRUTEN - Bij Schaakvereniging Tornado zijn de schaakcompetities onlangs afgerond. De jeugdcompetitie was dit jaar erg spannend. De beslissing viel op de laatste avond. Ivan Wijono eindigde uiteindelijk bovenaan de ranglijst, gevolgd door Freek ten Boske, die vorig jaar het kampioenschap op zijn naam schreef. Een derde plaats was er voor Tijn Gerrits. Sem Gijsbers werd knap vierde.


Bij de volwassenen was de competitie iets minder spannend. Rijk Pieter Hofstede werd voor de dertiende keer clubkampioen, en heeft daarmee de meeste overwinningen op zijn naam staan. Len Brands werd tweede, en Geert van Tongeren werd derde. Zijn tegenstander, John Alblas, heeft de partij ‘opgegeven’ omdat hij met vakantie was.

Verschillende kinderen én een moeder behaalden onlangs hun Stappendiploma. In Stap 1 hebben Niek Hijmans, Tijl van Wees, Niels Jamie van Laar, Charlotte en Emma Leenders, Ties van de Geijn en Jules Joha hun diploma in ontvangst mogen nemen. In Stap 2 hebben Sem Gijsbers, Matthijs Leenders, Sami Aslan, James Turner en Nicole Leenders hun diploma gehaald. Freek ten Boske nam als enige het diploma Stap 4 in ontvangst.

Meer berichten