Freek Reijers, Wout Janssen en Twan van Haalen.
Freek Reijers, Wout Janssen en Twan van Haalen. Foto: Henk Tielemans

Maas en Waals trio naar criterium Boxmeer

Algemeen

WINSSEN - Talent pluk je zo van de straat. Althans, zo pakte Henk Tielemans uit Winssen het aan. Drie mannen kwamen met enige regelmaat keihard langsfietsen terwijl hij in zijn nieuwe woning aan het klussen was. Hij sprak ze aan, en na een intensief trainingsprogramma staan ze onder zijn leiding op 25 juli aan de start van het wielerevenement ‘Daags na de Tour’ in Boxmeer.

Wielrenners Freek Reijers (Afferden), Wout Janssen (Winssen) en Twan van Haalen (Beuningen) doen mee aan de rit voor de Bedrijvenbokaal, want Tielemans bekleedt zijn ploegleiderschap vanuit Installatie & Dakdekkersbedrijf Gebr. Janssen uit Beugen. De mannen gingen zelfs op trainingskamp in Turkije. Daar werd de mindset al op tijd gezet, echter zonder wedstrijdelement. 

Het drietal treedt maandag 25 juli om 15.30 uur in Boxmeer aan. Vlak voor de profs, die strijden om de Grote Prijs van Boxmeer, mogen ze twaalf rondes helemaal los gaan. Een mooie opmaat voor hun volgende uitdaging: de Winssense Kermiskoers op zondag 14 augustus.

Freek Reijers, Wout Janssen en Twan van Haalen.