Logo demaasenwaler.nl
Benny Bollo met Wolter Kroes
Benny Bollo met Wolter Kroes (Foto: Bolderpop)

Kaartverkoop gestart voor Bolderpop 2022

DRUTEN - Zondag 23 oktober zal de zeventiende editie plaatsvinden van Bolderpop.

Bolderpop is hét festival voor mensen met een beperking en zal wederom plaatsvinden in  de ‘Bolderpopzaal’ in het Pax Christi College.

De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd om een wervelend programma samen te stellen. Om 12.00 gaan de deuren open voor alle feestgangers, waar ze worden ontvangen door de vrijwilligers en natuurlijk de Mascotte van Maas en Waal: Benny Bollo.

Om 13.00 uur gaat het programma van start. De presentatie ligt ook dit jaar in handen van Mr. Bolderpop, Jochem van Gelder.

Stichting Bolderpop heeft weer een aantal artiesten van formaat weten vast te leggen. Wat te denken van Pater Moeskroen, Julia van Helvoirt, Gebroeders Rossig, Django Wagner en natuurlijk zal Het Feestteam niet ontbreken.

Meet and greet
Net als voorgaande editie zal er ook dit jaar de beroemde Meet en Greet zijn, waar alle artiesten met de gasten op de foto gaan bij Stan van den Hurk. Het geheel zal ook gefilmd worden door Boldertopper Berrie Croonen.

Naast een geweldig muzikaal programma wordt er ook gezorgd voor de nodige versnaperingen op het horecaplein. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop is vrijdag 1 juli van start gegaan. Met dank aan de steun van een groot aantal sponsoren zal de entreeprijs beperkt zijn. De kosten bedragen 25 euro en een ticket voor de begeleiding 2,50 euro. Kaarten zijn te koop via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/BOLDERPOP2022.

Kijk voor meer informatie op Facebook/stichting bolderpop of stuur een mail naar: stichtingbolderpop@gmail.com.

Meer berichten