Logo demaasenwaler.nl
Stockfoto

Lokale brouwers gezocht voor Bier Festival Tiel

REGIO - Tijdens de Betuwse Oogstweek organiseren Stichting 4-Stromenland en Bureau Toerisme op 11 september tussen 17.00 en 19.30 uur het Bier Festival De Betuwe in het Kalverbos in Tiel. Lokale bierbrouwers uit de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal zijn welkom om hun bieren te laten proeven aan de horecaondernemers en andere gasten uit de regio.

De afgelopen jaren heeft er een heuse bierrevolutie plaatsgevonden. Ook in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. De (nieuwe) bierbrouwers zijn op zoek zijn naar (meer) afzet en zoeken contact met de horeca. De bierproeverij op 11 september gaat daarbij een handje helpen. Tijdens deze meet & match staan er op het bierfestival ook lokale foodtrucks. Voor horecaondernemers een mooie kans om tijdens dit evenement kennis te maken met de lokale bieren en smaken uit de streek. Tijdens dit bierfestival zijn ook relaties aanwezig van 4-Stromenland en Bureau Toerisme.

Bierbouwers uit de streek kunnen zich aanmelden voor de bierproeverij via de website bierfestivaldebetuwe.nl. De horeca worden separaat uitgenodigd. Het Bier Festival De Betuwe is op 11 september ook gratis toegankelijk voor andere bezoekers.

Meer berichten