Logo demaasenwaler.nl
Ouderen spelen een spelletje Rummikub.
Ouderen spelen een spelletje Rummikub. (Foto: John van Gelder)

Zomeractiviteiten Dronio

DRUTEN - Voor alle 50-plussers van gemeente Druten heeft Dronio een gevarieerd zomerprogramma opgezet. 

Naast de gebruikelijke wekelijkse en maandelijkse activiteiten wordt er vanaf 13 juli tot 10 september elke week een extra activiteit georganiseerd. Iedereen vanaf 50 jaar kan hieraan deelnemen. Het programma is als volgt:

Woensdag 13 juli:
uitleg over bierbrouwen en aansluitend een bierproeverij in het verenigingsgebouw van Dronio. De toegang is gratis.

Woensdag 20 juli:
een creatieve middag met schilderen, beeldhouwen met speksteen, een activiteit van de creaclub. De kosten bedragen 7,50 euro inclusief koffie/thee en materialen.

Woensdag 27 juli:
een uitje naar de glasblazerij in Beneden Leeuwen met eigen vervoer. De kosten bedragen 30 euro per persoon.

Dinsdag 2 augustus:
wandelen in Herperduin met een lunch in De Kriekenput. De kosten voor de lunch bedragen 6 euro per persoon en het vervoer 3 euro per persoon.

Woensdag 10 augustus: 
vleesbingo in het verenigingsgebouw van Dronio.

Vrijdag 19 augustus: 
diner in de Bogerd, verzorgd door de huiskoks Antoon Gerlach en Wim Busser met de leden van de kookclub. Aansluitend een muzikaal optreden van Sem Sixties band. De kosten bedragen 20 euro.

Donderdag 25 augustus:
fietstocht met wat lekkers onderweg en lunch. De kosten hiervoor bedragen 6,50 euro. Aansluitend wordt er ook een diner aangeboden in de Bogerd. De kosten bedragen dan 26,50 (fietstocht, lunch en diner).

Woensdag 7 september:
een sportief evenement. Er is een lezing over bewegen voor ouderen door Lucien Thissen en de deelnemers kunnen kennis maken met Koersbal, walking footbal en knotshockey. Dit evenement is inclusief lunch en wordt gesponsord door Plus Lenssen. De toegang is gratis.

Voor alle activiteiten geldt: aanmelden tot 5 juli. Kijk voor meer informatie op www.droniodruten.nl

Lidmaatschap
Iedereen vanaf 50 jaar kan aan deze activiteiten deelnemen. Lid of geen lid, iedereen is welkom bij Dronio. Een lidmaatschap van de seniorenvereniging bedraagt 25 euro per jaar. Met het lidmaatschap kan de vereniging tal van activiteiten organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op: https://droniodruten.nl/word-lid/.

Meer berichten