Logo demaasenwaler.nl
Informatieavond ROC Tiel
Informatieavond ROC Tiel (Foto: ROC)

Informatieavond bij ROC Rivor

TIEL - Vanavond, donderdag 23 juni, organiseert ROC Rivor een informatieavond voor alle leerlingen die in september nog willen starten met een mbo-opleiding. 

Via de website kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een tijdslot waarin zij een bezoek kunnen brengen aan de informatieavond op locatie Bachstraat in Tiel. Op deze manier biedt ROC Rivor leerlingen, zij-instromers en studenten die willen overstappen binnen het mbo, hulp bij hun studiekeuze. Tijdens een persoonlijk gesprek is er de gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en studenten. Bezoekers kunnen een rondleiding door de school krijgen, zodat ze een kijkje kunnen nemen in de praktijklokalen.

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via de website van ROC Rivor. De gesprekken worden gepland tussen 18.00 en 20.30 uur op locatie Bachstraat. Kijk voor meer informatie en aanmelden op rocrivor.nl/infoavond

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten met vestigingen in Geldermalsen en Tiel.

Meer berichten