Afbeelding
Foto: Wethouder Rob Reuvers.

Interactief theater voor ouders van (pre)pubers

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Hoe ga je als ouder om met de uitdagingen die gepaard gaan met de puberteit van je kind of kinderen? Je ontdekt het tijdens een interactieve theateravond op woensdag 29 juni in De Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

De avond wordt georganiseerd door enkele vrijwilligers en is specifiek bedoeld voor ouders van (pre)pubers uit de gemeente West Maas en Waal. Tijdens de voorstelling wisselen humoristische, herkenbare sketches zich af met informatie en interactie met het publiek. Wethouder Rob Reuvers, die zelf ook tot de doelgroep behoort, ondersteunt dit initiatief en is bereid gevonden om de avond te openen. Na afloop is er gelegenheid om onderling van gedachten te wisselen en om vragen te stellen aan diverse vertegenwoordigers van partners uit het Lokaal Preventieakkoord West Maas en Waal.

De theaterbeleving vindt plaats op woensdag 29 juni in De Rosmolen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. De toegang is gratis. Informatie en reserveren via www.hoezonixaan.nl.