Logo demaasenwaler.nl
<p>Taxus Taxi</p>

Taxus Taxi

(Foto: Werner Toonen)

Alsnog taxus inzameling in de regio

REGIO - Ondanks eerdere berichten start er zaterdag 25 juni toch een aangepast taxusseizoen. Door omstandigheden zal de inzameling van Taxus Taxi dit jaar enkel plaatsvinden in een aangepast werkgebied. De service wordt aangeboden in enkele gemeenten in de regio Nijmegen/Oss/Helmond, waaronder Beuningen, Druten en Wijchen. Aanvankelijk zou de inzameling, vanwege de te hoge kosten voor het inzamelen en verwerken van het snoeisel, dit jaar niet doorgaan.

Al vijftien jaar zet Stichting Taxus Taxi zich met hart en ziel in voor de strijd tegen kanker, door taxussnoeisel gratis aan huis op te halen. Naaldjes van de taxus bevatten dé belangrijke basis grondstoffen voor chemotherapieën. Iedereen die deze haag in de tuin heeft staan kan het snoeiafval (minimaal één kruiwagen vol) kosteloos door de stichting laten ophalen. Voor het ophalen van taxussnoeisel maakt u nadat u gesnoeid heeft online een afspraak.

Jaarlijks nemen tienduizenden mensen deel aan de taxusinzameling om zo hun steentje bij te kunnen dragen in de strijd tegen kanker. Meer informatie en het maken van een ophaalafspraak, zie: taxustaxi.nl.

Meer berichten