Logo demaasenwaler.nl
Foto: Pax Kinderhulp

Vakantieouders gezocht voor kansarme Berlijnse kinderen

Al 60 jaar wordt door Pax Kinderhulp reizen voor kansarme en kwetsbare kinderen georganiseerd. Voor aankomende zomer zoeken wij in deze regio vakantiegezinnen, die in de periode van 30 juli t/m 19 augustus 2022, een Berlijns kind een onvergetelijke vakantie willen geven. Het gaat om kinderen van 5 t/m 12 jaar, die vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard, geen normaal gezinsleven kennen.

Vakantiegezin

Deze sociaaleconomische problemen zorgen ervoor dat kinderen opgroeien in armoede met weinig toekomstperspectief. Een vakantie in huislijke sfeer betekent een lichtpuntje in het bestaan. 

Het gaat tijdens deze vakantie niet om dure uitstapjes, mooie kleding of luxe cadeaus, maar om uw tijd, liefde en aandacht. Juist de alledaagse dingen als samen eten, knutselen of een middagje speeltuin zijn voor deze Berlijnse kinderen van grote betekenis. Het is de bagage voor later, die deze vakantie van onschatbare waarde maakt.

De ervaring leert dat veel gezinnen na een eerste vakantie hun vakantiekind vaker uitnodigen en zo een langdurige band opbouwen. En weet: u staat er in deze vakantie niet alleen voor. De medewerkers van Pax Kinderhulp staan u met raad en daad bij.

Belangstelling

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie of wilt een vrijblijvend informatief bezoek? Bel met de vrijwilligers van Pax Kinderhulp 06-13467842 of mail naar info@paxkinderhulp.nl. Meer informatie is tevens te vinden op www.paxkinderhulp.nl of op facebook.

Meer berichten