Logo demaasenwaler.nl
Foto: Milou van der Logt

Een dagje naar de ZOO

Een dagje naar de ZOO 

Door Thea van Lotringen

Dagbegeleiding de Ontmoeting in Druten is afgelopen november gestart met het verzamelen van een bedrag. Dit met de bedoeling om een uitstapje voor onze deelnemers mogelijk te maken. We hebben een Kleintje Leste Mert georganiseerd in de Lier. Hier verblijft Dagbegeleiding De Ontmoeting 5 dagen in de week. We hebben een aardig bedrag op weten te halen met verkoop van spullen en met een loterij. Veel ondernemers uit de gemeente Druten hebben ons toen gesponsord met cadeaus en tegoedbonnen voor de loterij. Verder hebben we een donatie van de Rotaryclub Maas en Waal gekregen en een financiële bijdrage van het Mee(r)doenertje. We zijn hen allen heel erg dankbaar hiervoor!

Vrijdag 10 juni was het zover! Wat hebben we een gezellige dag beleefd. Samen met onze deelnemers en de vrijwilligers die mee wilden (totaal 39 personen) zijn we naar ZooParc Overloon geweest.

Om 10.00 uur vertrokken we bij de Lier met een touringcar van Toonen uit Nijmegen. Voor onderweg en in het park hadden we voor iedereen een knapzakje gemaakt met lekkere dingen erin zoals broodjes, pakjes drinken, chips, peperkoek en snoepjes. Tussendoor hebben we op een terrasje genoten van een lekker bakje koffie met een koek. Om 15.00 uur sloten we de dag gezamenlijk af met een frietje, frikandel/kroket en een flesje fris.

We hebben echt een prachtige dag gehad in een supermooi park met heel goed weer en een hele gezellige en ontspannen sfeer.

Meer berichten