Logo demaasenwaler.nl
Jane behaalt zilveren medaille na techniek
Jane behaalt zilveren medaille na techniek (Foto: Cadans)
sport

Goud voor zwemsters Cadans op NK

DEN HAAG - De Age 1 en Age 2 zwemsters van Cadans synchroonzwemmen hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de Synchrobeat in Den Haag, de NK synchroonzwemmen voor kinderen onder 15 jaar.

De meiden begonnen met techniek zwemmen waarmee ze zich konden kwalificeren voor de uitvoeringen. Jane haalde hierbij een 2e plaats bij de Age 2 en scoorde een hoog puntentotaal. De Age 1 meiden Ailynn en Evi, die zwemmen bij het opleidingscentrum in Hoofddorp van de KNZB, kwalificeerden zich daarna ook voor de uitvoering van hun duet, zij behaalden op zondag uiteindelijk een mooie 5e plek. Renée behaalde net niet de finale in de Age 1 soli, maar ze mocht zondag wel het spits afbijten, door te mogen voorzwemmen. Jane mocht zaterdag direct haar prachtige solo in de Age 2 zwemmen. Ze werd tweede met een mooi punten aantal.

Op zondag zwom Jane met haar duet partner Chantal. De meiden zwemmen samen in het talenten team van de KNZB en trainen minimaal 4x per week samen in Hoofddorp. Met hun duet haalden ze de gouden medaille en zijn daarbij Nederlands kampioen met hun duet, een fantastische prestatie.

Het was een prachtig weekend met goede prestaties en veel gezelligheid.

Meer berichten